Könyvvizsgálat


Ismerd meg szenior menedzserünk, Zsófi történetét és tudd meg, milyen a KPMG könyvvizsgálati osztálya!

case

MIÉRT VÁLASZTOTTAD A KPMG-T?

„Első éves főiskolásként egy végzős barátom dolgozott a KPMG-nél. Máig emlékszem, hogy mekkora presztízse volt annak, hogy ő bekerült. Akkor döntöttem el, hogy én is a KPMG-nél fogok dolgozni.”

suprise

MI MOTIVÁL MINDEN NAP?

„Izgalmas, hogy nincs két egyforma napom, a szakmai fejlődésemhez pedig minden adott: folyamatos visszajelzések, képzések, kihívások és nagyszerű kollégák.”

bulb

KEDVENC KPMG-S ÉLMÉNYEM

„Sosem felejtem el: pályafutásom egyik nagy lehetősége volt néhány hónapot Új-Zélandon tölteni az aucklandi KPMG irodában. Ezalatt az idő alatt bejártam a szigeteket, ami felejthetetlen élmény volt számomra.”

charity

FELADATAIM & KIHÍVÁSAIM

„Az auditra nem lehet ráunni. Nagyon változatos: minden napom másképpen telik. Ez egyrészt kihívás, hiszen gyakran adódhatnak váratlan helyzetek, melyekre gyorsan megoldást kell találni. Másrészt lehetőséget ad arra, hogy rugalmasan osszam be a feladataimat és összeegyeztessem az életem más területeivel.”

Tudtad?

Belépésed első pillanatától figyelünk arra, hogy szakmai tudásos építése mellett soft skilljeidet is fejleszthesd.

Vezetői képességeid már néhány év tapasztalattal, vizsgálatvezetőként gyakorolhatod. Ezekre mind az általad irányított vizsgálaton dolgozó junior kollégáktól, mind tapasztalt munkatársaktól kapsz rendszeresen visszajelzést.

„Változatos ügyfeleken és projekteken dolgozunk, munkánk eredménye pedig azonnal látható, így megtapasztaljuk milyen az, amikor hatással vagyunk ügyfeleink működésére és folyamataira.”

Karrierút

 • Gyakornok
  Gyakornok
 • Asszisztens
  Junior csapattag
 • Szenior csapattag
  Szenior csapattag
 • Specialista
  Junior menedzser
 • Menedzser
  Menedzser
 • Szenior menedzser
  Szenior menedzser
 • Igazgató
  Igazgató
 • Partner
  Partner


Üzleti tanácsadás


Ismerd meg menedzserünk, Krisztián történetét és tudd meg, milyen a KPMG üzleti tanácsadási osztálya!

case

MIÉRT VÁLASZTOTTAD A KPMG-T?

„Mindenképpen egy nagy tanácsadó cégnél szerettem volna folytatni a karrierem, ahol a legkülönbözőbb helyzetekben próbálhatom ki magam, illetve ahol kiteljesíthetem az ambícióimat. A KPMG-t az ismerőseim a nagyfokú szakmai igényesség miatt ajánlották.”

suprise

MI MOTIVÁL MINDEN NAP?

„A rendkívül változatos munka és az inspiráló munkatársaknak köszönhetően szektor és szolgáltatási szinten is hatalmas tudásra lehet itt szert tenni, ami szakmailag és egyénileg is folyamatos fejlődésre buzdít.”

bulb

KEDVENC KPMG-S ÉLMÉNYEM

„Sosem fogom elfelejteni, hogy egy nagyobb projekt keretében Magyarország egyik legnagyobb német autógyárának CFO-ja személyesen mutatta be nekem a teljes termelési folyamatot. Onnantól kezdve, hogy a vonatok beállnak a központi raktárba, egészen odáig, hogy a sport-változatos autókat a gyár területén tesztelik. Óriási élmény volt.”

charity

FELADATAIM & KIHÍVÁSAIM

„Egy olyan területen dolgozom, amelynek minden elemét áthatja az innováció és értékteremtés. Ügyfeleinket üzleti folyamataik fejlesztésében, automatizálásban és adatvezérelt döntéshozatal megvalósításában támogatjuk. Elsődleges célunk megoldásokat fejleszteni és szállítani ügyfeleinknek. Annak érdekében, hogy ebben sikeresek legyünk, folyamatos előrelátásra, szakmai kiválóságra, tettrekészségre és rugalmasságra van szükségünk.”

Tudtad?

A KPMG vezetési-, kockázatkezelési és tranzakciós tanácsadási területein belül több mint 10 szektor hazai és nemzetközi ügyfeleit szolgáljuk ki.
Kollégáink külföldi tréningeken vehetnek részt, ahol találkozhatnak más KPMG irodák munkavállalóival, valamint évente számos konferenciára és szakmai rendezvényre jelentkezhetnek.

Tranzakciós tanácsadás

Tranzakciós tanácsadási területünkön kollégáink corporate finance, ingatlanértékelési, restrukturálási és turisztikai projektekkel is foglalkoznak. Csapatunk tagjaként te is részt vehetsz bonyolult üzleti szituációk megoldásában. Emellett sporttanácsadási csapatunk budapesti irodánkban építette ki globális központját, ahonnan többek között a KPMG Football Benchmark platformot is értékesítik.

Vezetési tanácsadás

A sikeres szervezetek és vállalatok folyamatosan értékelik saját működésüket annak érdekében, hogy javítsák hatékonyságukat, kiaknázzák a technológiai innováció kínálta lehetőségeket. Vezetési tanácsadási csapatunk tagjaként te is hatással lehetsz a gazdaság legfontosabb szereplőinek döntéseire.

IT tanácsadás

IT tanácsadói csapatunk az informatikusoktól a közgazdászokig számos szakterület képviselőit várja, ha érdekel az adatvédelem, a felhő alapú vagy a Big Data megoldások, ügyfeleink digitális átalakulását akár te is vezetheted.

Kockázatkezelési tanácsadás

Kockázatkezelési tanácsadóink abban segítenek ügyfeleinknek, hogy a kockázatkezelési struktúrájuk megfeleljen üzleti modelljüknek, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy mindez támogassa növekedésük beindítását és megszilárdítását. Válj a kockázatkezelési szakma szakértőjévé és járulj hozzá ügyfeleink üzleti hatékonyságának növeléséhez!

Számviteli tanácsadás

Számviteli tanácsadási csapatunkban bérszámfejtési, számviteli kérdésekben adunk támogatást és segítséget ügyfeleinknek. Szoftverrobotok, IFRS, ESMA, automatizáció? Nálunk biztosan nem maradsz le a szakmai legújabb trendjeiről.

Karrierút

 • Gyakornok
  Gyakornok
 • Elemző
  Elemző
 • Junior tanácsadó
  Junior tanácsadó
 • Tanácsadó
  Tanácsadó
 • Szenior tanácsadó
  Szenior tanácsadó
 • Menedzser
  Menedzser
 • Szenior menedzser
  Szenior menedzser
 • Igazgató
  Igazgató
 • Partner
  Partner


Adótanácsadás


Ismerd meg menedzserünk, Erzsébet történetét és tudd meg, milyen a KPMG adótanácsadói osztálya!

case

MIÉRT VÁLASZTOTTAD A KPMG-T?

„Miután a főiskolán az adótanácsadás mellett döntöttem, egyértelmű irány volt valamelyik Big4, hiszen az ügyfelek és a munka sokszínűsége garantálja a gyors és mélyreható szakmai fejlődést. És hogy miért éppen a KPMG? A szakma legjobbjaitól akartam tanulni és magam is közéjük tartozni.”

suprise

MI MOTIVÁL MINDEN NAP?

„Szeretem a munkám, annak minden változatosságával és kihívásaival együtt. Motiválnak a kollégáim, a tudásuk és elkötelezettségük, és hogy nem csak a szűken vett csoportomban, de az adóosztály és más területek tagjaival is rendszeresen együttműködhetek.”

bulb

KEDVENC KPMG-S ÉLMÉNYEM

„Kiküldetésen voltam a KPMG Salt Lake City-i irodájában. Bár az amerikai adózást illetően nem voltak mélyreható tapasztalataim, ottani kollégáimmal együtt küzdöttünk meg a nyár végéig esedékes szövetségi és állami bevallásokkal. Ezzel egy időben lehetőségem volt barangolni New-York nyüzsgő forgatagában és a Colorado-fennsík vöröslő kanyonjai között. Egy felejthetetlen Las Vegas-i hétvége lezárásaként pedig autóval szeltük át Nevada és Utah végeláthatatlan síkságait. Életre szó élmény volt!”

charity

FELADATAIM & KIHÍVÁSAIM

„Munkánk egyik legnagyobb vonzereje és egyben nagy kihívása is, hogy sosem tudhatjuk pontosan, mit hoz a holnap: emiatt a problémamegoldás mesterei vagyunk. Részt veszünk felvásárlásokban, cégcsoportok átalakításában, képviseljük ügyfeleinket a különféle hatóságok előtt, tanácsadást végzünk és közreműködünk mindezek lekövetésében a bevallásokon keresztül.”

Tudtad?

„Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, így betekintést nyerünk a különféle iparágakba és megismerjük a rájuk jellemző specialitásokat is.”

„A lehető legváltozatosabb kérdésekkel szembesülünk nap, mint nap, és azon dolgozunk, hogy fenntartsuk azt a minőségi színvonalat, amelyet a KPMG képvisel.”

Karrierút

 • Gyakornok
  Gyakornok
 • Asszisztens
  Asszisztens
 • Szenior csapattag
  Szenior csapattag
 • Menedzser
  Menedzser
 • Szenior menedzser
  Szenior menedzser
 • Igazgató
  Igazgató
 • Partner
  Partner


Global Services


Ismerd meg menedzserünk, Csilla történetét és tudd meg, milyen a KPMG Global Services csapata!

case

MIÉRT VÁLASZTOTTAD A KPMG-T?

„Tizenegy évvel ezelőtt gyakornokként indítottam el karrieremet a KPMG-nél, miután szakdolgozatom külső konzulenseként az adóosztály egyik igazgatóját kértem fel. Ez idő alatt a terület, ahova csatlakoztam, külön szolgáltatássá nőtte ki magát, betekintést kaptam az adóosztály működésébe, lehetőséget külföldi cégekkel való szoros együttműködésre és az itt dolgozók életébe, ami lenyűgöző volt számomra.”

suprise

MI MOTIVÁL MINDEN NAP?

„Motiváló a társaság: a kollégáimmal együtt töltött ebédidők és a közvetlen főnököm szakmai hozzáértése, támogatása kiemelkedő. Minden nap az visz előre, hogy a kitűzött céljaimat időben és hiánytalanul elérjem.”

bulb

KEDVENC KPMG-S ÉLMÉNYEM

„Mindenem a sport, amiben szerencsére a KPMG is partnerem. Kollégáimmal kétszeres röplabda bajnokok lettünk az Üzleti Ligában, továbbá egyedüli nőként sikerült bekerülnöm a cég 5 fős squash csapatába, ahol nemcsak csodás, inspiráló kollégákat ismerhettem meg, de szuper edzésekben és beszélgetésekben is részesültem.”

charity

FELADATAIM & KIHÍVÁSAIM

„Nagy felelősséggel jár, hogy nemzetközi ügyfeleink áfa bevallásai időben elkészüljenek és jóváhagyás után leadásra kerüljenek. Emellett ügyfeleink elégedettsége is fő szempontunk, hiszen az általunk összeállított cégbemutató alapján hoznak döntést az esetleges további együttműködésről.”

Tudtad?

„Mi csak úgy mondjuk, hogy a jövő adóbevallásait készítjük. A digitális adózás területén erős technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően rengeteg innovatív megoldással találkozunk.”

„Az áfa bevallásoknak közel azonos határidővel kell elkészülniük, amely pontos koordinációt, összetartó csapatmunkát és megfelelő technológiai adottságokat igényel, és jelentős kihívást jelenthet.”

Karrierút

 • Gyakornok
  Gyakornok
 • Asszisztens
  Asszisztens
 • Szenior asszisztens
  Szenior asszisztens
 • Szenior
  Szenior
 • Specialista
  Specialista
 • Menedzser
  Menedzser
 • Szenior menedzser
  Szenior menedzser
 • Igazgató
  Igazgató
 • Partner
  Partner


Central Services


Ismerd meg kontrollerünk, Dani történetét és tudd meg, milyen a KPMG Central Services csapata!

case

MIÉRT VÁLASZTOTTAD A KPMG-T?

„Számomra a kontrolleri szakma csúcsát jelenti, hogy egy több, mint 1200 fős, piacvezető multinacionális cég belső kontrolling rendszerét működtetem. Hatalmas megtiszteltetés ez nekem és egyben nagy felelősséggel is jár.”

suprise

MI MOTIVÁL MINDEN NAP?

„Remek érzés úgy felkelni, hogy hozzáadott értéke és kézzelfogható eredménye van annak, amit a hét során elvégzek. A legnagyobb motivációs erőt számomra a mindennapi elismerés jelenti, amelyet a közvetlen főnökömtől és a cég vezetésétől kapok.”

bulb

KEDVENC KPMG-S ÉLMÉNYEM

„A sport gyakran központi szerepet játszik a közös programokban. A legutóbbi csapatépítőnkön a Velencei-tavat tekertük körbe, de az éves sportnapokat is nagyon élvezem, itt mindig kipróbálhatom magam egy újabb egyéni- vagy csapatsportban.”

charity

FELADATAIM & KIHÍVÁSAIM

„A gazdasági szféra egy folytonos változó környezethez próbál alkalmazkodni és abban növekedni. A KPMG menedzsmentjével dolgozni egyszerre jelent kellő mennyiségű kihívást, ugyanakkor sikerélményeket is ad a felmerülő új igények megoldása közben.”

Tudtad?

„Nagy szabadságunk van abban, hogy egy kérdés megválaszolásához milyen új, innovatív megoldást választunk, ez hozzájárul az egyéni és szakmai fejlődésünkhöz is.”

HR-csapatunkban a toborzási folyamat alapos elsajátítása mellett a HR egyéb területeibe is bele lehet látni, legyen szó képzés-fejlesztésről, bérszámfejtésről vagy éppen munkáltatói márkaépítésről.

Kontrolling és pénzügyi csapatunkban a vezetők számára készülő eredmény riportok készítésében segíthetsz, valamint a cég pénzügyi folyamatait támogathatod. Nálunk az egyik legnagyobb hazai Big 4 pénzügyeiért felelhetsz.

IT és Office Services csapatunk több mint 3000 darabos eszközparkot menedzsel a céges telefonoktól a laptopokon át a programok kezeléséig. Segítségükkel fejlesztjük irodai tereinket és csökkentjük ökológiai lábnyomunkat.

Marketing csapatunk a KPMG márkát építi külső és belső érintettjei felé és változatos csatornákon keresztül juttatja el a KPMG márkaüzeneteit.

Karrierút

 • Gyakornok
  Gyakornok
 • Asszisztens
  Asszisztens
 • Szenior asszisztens
  Szenior asszisztens
 • Specialista
  Specialista
 • Menedzser
  Menedzser
 • Szenior menedzser
  Szenior menedzser
 • Igazgató
  Igazgató


KPMG életstílus

Ismerd meg mindennapjainkat!


Training
Training

Évente akár 64 órányi szakmai és egyéni készségfejlesztő képzésen képezheted magad tovább.

Home
Home

Részmunkaidő és részleges otthoni munkavégzés, hogy segítsük a munkád és a magánéleted összeegyeztetését.

Sport
Sport

Kollégáink számára évente egészségügyi szűrőnapot szervezünk, valamint juttatási csomagunk része az egészségbiztosítás is. Támogatjuk kollégáink sportolási tevékenységét is, legyen szó csapatsportról vagy futóversenyekről.

Thumbs Up
Thumbs Up

Kollégáink több mint 80%-a büszke arra, hogy nálunk dolgozik.


Performance
Performance

Folyamatos visszajelzést kapsz munkádra és teljesítményedre, valamint coaching folyamatban is részt vehetsz, amit képzett belsős coachaink egyike vezet.

Charity
Charity

Évente 3 munkanapot önkéntes tevékenységeknek szentelhetsz, legyen az központilag szervezett szakmai pro bono munka vagy egyéni kezdeményezés, amit a vállalat támogat.

Mobility
Mobility

Kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban, küldetésed pedig néhány hónapos, vagy akár több éves is lehet.

Phone
Phone

Belépéskor iPhone és laptop vár, a kapcsolódó munkavállalói csomagot pedig magáncélokra is használhatod a rendelkezésre álló keret erejéig.

KPMG Facts

 • évre visszanyúló történelem évre visszanyúló történelem
 • országban országban
 • munkatárs globálisan munkatárs
  globálisan
 • óta Magyarországon óta
  Magyarországon
 • hazai munkatárssal hazai
  munkatárssal

A KPMG-nél több mint 1200 munkatársunkkal könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatások széles skáláját nyújtjuk hazai és nemzetközi ügyfeleinknek. A magyar vállalati szférában is jelentős hatású szereplőként, Magyarország top 100 árbevételű cége közül ma több, mint 70 KPMG-ügyfél. A hagyományos üzleti területeken túl olyan szektorokban is szakértő tanácsadóként vagyunk jelen, mint az autóipar, az egészségügy, a bank és biztosítási piac, a közüzem és energetika vagy épp az ingatlan, sport, telekommunikáció és turizmus.

Értékeink

Értékeink meghatározzák a mindennapi működésünket, iránymutatást adnak arra vonatkozóan hogyan reagáljunk, döntsünk és dolgozzunk együtt kollégáinkkal, ügyfeleinkkel, azokkal a vállalatokkal akiknél könyvvizsgálatot végzünk és akiknek különböző szakértői szolgáltatásokat nyújtunk. Ezen értékeink a következők:

 • Values

  Integrity/
  Tisztesség

  Azt tesszük, ami helyes.
 • Values

  Excellence/
  Kiválóság

  Örökké tanulunk és fejlődünk.
 • Values

  Courage/
  Bátorság

  Bátran és elhivatottan gondolkodunk és cselekszünk.
 • Values

  Together/
  Együtt

  Tiszteljük egymást, és hiszünk sokszínűségünk erejében.
 • Values

  For Better/
  Jobbért

  Azt tesszük, ami számít.

Lépj velünk kapcsolatba!