Összetartó csapat? Személyes és szakmai fejlődés? Valódi szakértői tudás?
Jó-jó, de mit jelent ez igazából?

A KPMG-nél tudjuk, hogy pályakezdőként milyen nehéz kiismerni magad az álláshirdetések kliséin, ezért belemegyünk a részletekbe, hogy okosan dönthess.


Könyvvizsgálat


Ismerd meg Barnabás történetét és tudd meg, milyen nálunk a könyvvizsgálók élete!

case

Mivel foglalkozunk?

Auditorként elsődleges feladatunk eldönteni, hogy a vizsgált cég éves beszámolója megbízható és valós képet ad-e a tulajdonosok számára a vállalkozás vagyoni és pénzügyi helyzetéről. Izgalmas projektben vehetsz részt, és akár az első napodtól éles ügyfélhelyzetekben próbálhatod ki magad.

suprise

Amin meglepődtem…

„A KPMGnél sikerült egy olyan nyitott, összetartó közösséget kialakítani, ami alapvetően határozza meg az itt dolgozók mindennapi hangulatát a multi lét előnyei mellett. Mindenki segítőkész, egyenlően kezeli a másikat és mindig lehet egy jót kávézni valakivel, akár online is.”

bulb

Amivel gazdagodtam…

„Egy év alatt olyan értékes szakmai tudást szerezhettem, amit más cégeknél több év alatt lehetne elsajátítani. Emellett munkám során cégek menedzsmentjével dolgozom, így viszonylag rövid idő alatt széles kapcsolatrendszerre is szert lehet tenni.”

charity

Kedvenc KPMG-s élményem

„Mindig is csodáltam, hogy az audit osztályon mennyire egy csapatként dolgozik mindenki. Nehéz egy konkrét élményt megnevezni, így inkább azt emelném ki, mennyire jó átélni, amikor junior csapattagtól a partnerig mindenki egymást segítve dolgozik azon, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsuk ügyfeleink számára.”

Tudtad?

A KPMG-nél elvégezheted a Magyar Okleveles Könyvvizsgálói képzést vagy ACCA Nemzetközi Diplomát szerezhetsz tanulmányi szerződés nélkül.

A munka napi szintű változatossága gyorsan megtanít a feladataim szervezésére, az időm beosztására, melyben a legmodernebb digitális platformok támogatnak. Kérdezek, figyelek, elemzek, következtetek és ez remekül felkészít a gyorsan változó világ kihívásaira.

Mindennapjaimat egy nagyszerű csapat tagjaként többnyire ügyfeleknél töltöm, de van amikor az irodából vagy akár otthonról támogatom a könyvvizsgálati projekteket. Ezáltal sok mindent látok és rengeteg kapcsolatra teszek szert.

Karrierút

 • Gyakornok
  Gyakornok
 • Asszisztens
  Juinor csapattag
 • Szenior csapattag
  Szenior csapattag
 • Specialista
  Junior menedzser
 • Menedzser
  Menedzser
 • Szenior menedzser
  Szenior menedzser
 • Igazgató
  Igazgató
 • Partner
  Partner


Üzleti tanácsadás


Ismerd meg Cintia történetét és tudd meg, milyen nálunk az üzleti tanácsadók élete!

case

Mivel foglalkozunk?

Iparág-specifikus szolgáltatásokkal segítjük az ügyfeleket az értékteremtésben és a kockázatok kezelésében. Változatos ügyfélportfóliónknak köszönhetően a telekommunikáció, az energetika, a pénzügy világában vagy épp a sportszektorban szerezhetsz életre szóló tapasztalatokat és dolgozhatsz jövőbe mutató projekteken.

suprise

Amin meglepődtem…

„Miután csatlakoztam a KPMG üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához, folyamatosan egyre több és komplexebb feladatot kaptam a riportoktól az ügyfélmeetingek levezetéséig. Mindemellett a saját főnökeimtől is sokat tanultam, valamint számos iparág ügyfeleinek üzleti döntéseibe is beleláthattam az energetikai szektortól a szolgáltató központokig.”

bulb

Amivel gazdagodtam…

„A KPMG mérföldkő számomra – minden nap új kihívásokkal kell megküzdenem, ami lehetőséget nyújt a folyamatos, gyors tanulásra. A KPMG jól definiált, gyors előrelépést biztosít cégen belül, ugyanakkor az itt szerzett tapasztalat rengeteg kaput is nyit a piacon.”

charity

Kedvenc KPMG-s élményem

„Egy egyedülálló lehetőségnek köszönhetően közel fél évet tölthettem Észak-Angliában egy folyamattranzíciós projekten dolgozva. Nagyon jó élmény volt, hogy az ügyfél saját munkatársként kezelt már az első naptól és sokat tanulhattam mind a brit, mind a magyar kollégáktól.”

Tudtad?

A KPMG vezetési-, kockázatkezelési és tranzakciós tanácsadási területein belül több mint 10 szektor hazai és nemzetközi ügyfeleit szolgáljuk ki.
Külföldi tréningeken vehetsz részt, ahol találkozhatsz más KPMG irodák munkavállalóival, valamint évente számos konferenciára és szakmai rendezvényre jelentkezhetsz.

Tranzakciós tanácsadás

Tranzakciós tanácsadási területünkön kollégáink corporate finance, ingatlanértékelési, restrukturálási és turisztikai projektekkel is foglalkoznak. Csapatunk tagjaként te is részt vehetsz bonyolult üzleti szituációk megoldásában. Emellett sporttanácsadási csapatunk budapesti irodánkban építette ki globális központját, ahonnan többek között a KPMG Football Benchmark platformot is értékesítik.

Vezetési tanácsadás

A sikeres szervezetek és vállalatok folyamatosan értékelik saját működésüket annak érdekében, hogy javítsák hatékonyságukat, kiaknázzák a technológiai innováció kínálta lehetőségeket. Vezetési tanácsadási csapatunk tagjaként te is hatással lehetsz a gazdaság legfontosabb szereplőinek döntéseire.

IT tanácsadás

IT tanácsadói csapatunk az informatikusoktól a közgazdászokig számos szakterület képviselőit várja, ha érdekel az adatvédelem, a felhő alapú vagy a Big Data megoldások, ügyfeleink digitális átalakulását te is aktívan segítheted. 

Kockázatkezelési tanácsadás

Kockázatkezelési tanácsadóink abban segítenek ügyfeleinknek, hogy a kockázatkezelési struktúrájuk megfeleljen üzleti modelljüknek, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy mindez támogassa növekedésük beindítását és megszilárdítását. Válj a kockázatkezelési szakma szakértőjévé és járulj hozzá ügyfeleink üzleti hatékonyságának növeléséhez!

Számviteli tanácsadás

Számviteli tanácsadási csapatunkban bérszámfejtési, számviteli kérdésekben adunk támogatást és segítséget ügyfeleinknek. Szoftverrobotok, IFRS, ESMA, automatizáció? Nálunk gyorsan megtanulhatod a szakma legújabb trendjeit.

Karrierút

 • Gyakornok
  Gyakornok
 • Elemző
  Elemző
 • Junior tanácsadó
  Junior tanácsadó
 • Tanácsadó
  Tanácsadó
 • Szenior tanácsadó
  Szenior tanácsadó
 • Menedzser
  Menedzser
 • Szenior menedzser
  Szenior menedzser
 • Igazgató
  Igazgató
 • Partner
  Partner


Adótanácsadás


Ismerd meg Márton történetét és tudd meg, milyen nálunk az adótanácsadók élete!

case

Mivel foglalkozunk?

Adótanácsadóként speciális adókérdésekben segítjük ügyfeleink működését, adóterheik csökkentését és az adózással kapcsolatos kockázatok kezelését. Sok iparágat és céget ismerhetünk meg, és minden nap izgalmas problémák megoldásán dolgozhatunk.

suprise

Amin meglepődtem…

„Mielőtt idejöttem, egy tipikus multiról csak a túlórák és az elérhetetlen vezetők jutottak eszembe. A KPMG-nél a nagyobb projektek megvalósításában is mindig számíthatok a csapatom segítségére és nemcsak a kollégáimhoz, de a vezetőimhez is ugyanúgy fordulhatok, ha valamivel elakadok.”

bulb

Amivel gazdagodtam…

„Széles körű szakmai tudással gyarapodtam, és sokat fejlődött problémamegoldó képességem is. Mindegy milyen probléma merül fel az életemben, ösztönössé vált az a hozzáállás, hogy rögtön a megoldáson gondolkodjak.”

charity

Kedvenc KPMG-s élményem

„Az éves csapatépítő programot minden évben izgatottan várom. Remek a hangulat, és jó lehetőség arra, hogy az irodán kívül is megismerjük a kollégákat, feltöltődjünk és szórakozzunk.”

Tudtad?

Az üzleti környezet gyorsan változik, ezért nálunk nemcsak lehetőség, de elvárás is, hogy folyamatosan képezzük magunkat.

„A KPMG-nél számos ország adózási rendszerébe nyerhetek betekintést. Az ügyféltalálkozókon pedig személyesen is találkozhatok számomra érdekes cégek vezetőivel.”

„A szezon utáni feltöltődést a nyári időszámítás bevezetésével támogatjuk. Júniustól a pénteki munkanap az adóosztály számára délután 3-kor fejeződik be.”

Karrierút

 • Gyakornok
  Gyakornok
 • Asszisztens
  Asszisztens
 • Szenior csapattag
  Szenior csapattag
 • Menedzser
  Menedzser
 • Szenior menedzser
  Szenior menedzser
 • Igazgató
  Igazgató
 • Partner
  Partner


Global Services


Tudd meg, milyen nálunk az elemzők élete!

case

Mivel foglalkozunk?

„A KPMG nemzetközi ügyviteli központja közvetett adózási ügyekben nyújt támogatást multinacionális társaságoknak nemzetközi szakértői csapatával, akik több mint 40 országot fednek le idegennyelvi és technikai tudásukkal.”

suprise

Amin meglepődtem…

„Nagyon érdekes volt megtapasztalni, hogy egy ennyire nemzetközi csapat milyen jól tud együtt dolgozni. Nagyon élvezem a közös irodán kívüli bulijainkat, itt tényleg nemzetközi környezetben érzem magam.”

bulb

Amivel gazdagodtam…

„Számos angolnyelvű országban megtalálható nagyvállalat adóbevallását készítem el, aminek köszönhetően komoly tudásra tehettem szert a közvetett adózás és a nemzetközi kereskedelem területén olyan országokra specializálódva, mint Anglia, Írország és Ausztrália.”

charity

Kedvenc KPMG-s élményem

„Az irodán kívüli eseményeket szeretem a legjobban, legyen szó akár az év végi nagy céges eseményekről, vagy csak a saját csapatom kisebb bulijairól, mindig nagyon jó együtt ünnepelni a barátokkal, kollégákkal.”

Tudtad?

A budapesti KPMG-n belül egy teljesen önálló szolgáltatási központ működik, amely közel 400 munkatárssal csaknem 40 országban nyújt ügyviteli szolgáltatásokat multinacionális társaságoknak.

„A KPMG olyan nemzetközi tudást ad, amelyet szinte bárhol kamatoztathatok. A kezdetektől rám bízott felelősségnek köszönhetően kellő magabiztossággal tudom képviselni tudásom akár ügyfelek, akár nemzetközi szervezetek előtt”

„Mi csak úgy emlegetjük, hogy a jövő adóbevallásait készítjük. Nálunk a digitális adózás legújabb kihívásaival valamint erős technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően rengeteg innovatív megoldással találkozhatsz.”

Karrierút

 • Gyakornok
  Gyakornok
 • Asszisztens
  Asszisztens
 • Szenior asszisztens
  Szenior asszisztens
 • Szenior
  Szenior
 • Specialista
  Specialista
 • Menedzser
  Menedzser
 • Szenior menedzser
  Szenior menedzser
 • Igazgató
  Igazgató
 • Partner
  Partner


Central Services


Ismerd meg Kinga történetét és tudd meg, milyen nálunk a HR specialisták élete!

case

Mivel foglalkozunk?

Központi szolgáltató csoportjaink feladata, hogy segítsék a szakmai stábokat üzleti céljainak elérésében és biztosítsák a KPMG hatékony napi működését. Ehhez a részleghez tartoznak HR-, IT-, marketing-, pénzügyi és üzletfejlesztési csoportjaink éppúgy, mint korszerű irodaházunk operatív ügyeit intéző csapatunk vagy fordítóink.

suprise

Amin meglepődtem…

„A KPMG HR osztályához csatlakozva meglepett, hogy mennyire komplex csapat áll a mindennapi sikeres működés és az üzleti eredmények hátterében. Nagyon jó volt egy olyan összeszokott, nemzetközileg támogatott közegbe érkezni, ahol a bejáratott folyamatok mellett saját projekteket is rád bíznak, aminek az eredménye több mint 1000 kolléga életére lehet hatással.”

bulb

Amivel gazdagodtam…

„A saját felelősségi körök során számos olyan soft és szakmai skillem is fejlődött, amit a későbbiekben is kamatoztatni tudok. Emellett a KPMG széleskörű portfóliója és a benne dolgozó emberek megismerése által én is rengeteget tanultam a gazdaság működéséről. Tudom, hogy a KPMG-ben szerzett tapasztalataim és kapcsolataim karrierem során is végig elkísérnek majd. ”

charity

Kedvenc KPMG-s élményem

„A céges karácsonyi parti minden évben egy nagy élmény számomra, ilyenkor számos olyan kollégával is koccinthatok, akikkel elsősorban csak a napi e-mailek során „találkozom”. Az évente változó helyszín, tematika és programok pedig mindig egy jó hangulatú lezárást adnak az évnek.”

Tudtad?

HR-csapatunkban a toborzási folyamat alapos elsajátítása mellett a HR egyéb területeibe is bele lehet látni, legyen szó képzés-fejlesztésről, bérszámfejtésről vagy éppen munkáltatói márkaépítésről.

Kontrolling és pénzügyi csapatunkban a vezetők számára készülő eredmény riportok készítésében segíthetsz, valamint a cég pénzügyi folyamatait támogathatod. Ha az Excel jó barátod és rendelkezel némi számviteli ismerettel, akkor nálunk az egyik legnagyobb hazai Big 4 pénzügyeiért felelhetsz.

IT és Office Services csapatunk több mint 3000 darabos eszközparkot menedzsel a céges telefonoktól a laptopokon át a programok kezeléséig. Segítségükkel fejlesztjük irodai tereinket és csökkentjük ökológiai lábnyomunkat.

Marketing csapatunk a KPMG márkát építi külső és belső érintettjei felé, változatos csatornákon keresztül juttatja el a KPMG márkaüzeneteit.

Karrierút

 • Gyakornok
  Gyakornok
 • Asszisztens
  Asszisztens
 • Szenior asszisztens
  Szenior asszisztens
 • Specialista
  Specialista
 • Menedzser
  Menedzser
 • Szenior menedzser
  Szenior menedzser
 • Igazgató
  Igazgató


KPMG életstílus

Ismerd meg mindennapjainkat!


Training
Training

Évente akár 64 órányi szakmai és egyéni készségfejlesztő képzésen képezheted magad tovább.

Home
Home

Részmunkaidő és részleges otthoni munkavégzés, hogy segítsük a munkád és a magánéleted összeegyeztetését.

Sport
Sport

Kollégáink számára évente egészségügyi szűrőnapot szervezünk, valamint juttatási csomagunk része az egészségbiztosítás is. Támogatjuk kollégáink sportolási tevékenységét is, legyen szó csapatsportról vagy futóversenyekről.

Thumbs Up
Thumbs Up

Kollégáink több mint 80%-a büszke arra, hogy nálunk dolgozik.


Performance
Performance

Folyamatos visszajelzést kapsz munkádra és teljesítményedre, valamint coaching folyamatban is részt vehetsz, amit képzett belsős coachaink egyike vezet.

Charity
Charity

Évente 3 munkanapot önkéntes tevékenységeknek szentelhetsz, legyen az központilag szervezett szakmai pro bono munka vagy egyéni kezdeményezés, amit a vállalat támogat.

Mobility
Mobility

Kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban, küldetésed pedig néhány hónapos, vagy akár több éves is lehet.

Phone
Phone

Belépéskor iPhone és laptop vár, a kapcsolódó munkavállalói csomagot pedig magáncélokra is használhatod a rendelkezésre álló keret erejéig.

KPMG Facts

 • évre visszanyúló történelem évre visszanyúló történelem
 • országban országban
 • munkatárs globálisan munkatárs
  globálisan
 • óta Magyarországon óta
  Magyarországon
 • hazai munkatárssal hazai
  munkatárssal

A KPMG-nél több mint 1200 munkatársunkkal könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatások széles skáláját nyújtjuk hazai és nemzetközi ügyfeleinknek. A magyar vállalati szférában is jelentős hatású szereplőként, Magyarország top 100 árbevételű cége közül ma több, mint 70 KPMG-ügyfél. A hagyományos üzleti területeken túl olyan szektorokban is szakértő tanácsadóként vagyunk jelen, mint az autóipar, az egészségügy, a bank és biztosítási piac, a közüzem és energetika vagy épp az ingatlan, sport, telekommunikáció és turizmus.

Értékeink

Értékeink meghatározzák a mindennapi működésünket, iránymutatást adnak arra vonatkozóan hogyan reagáljunk, döntsünk és dolgozzunk együtt kollégáinkkal, ügyfeleinkkel, azokkal a vállalatokkal akiknél könyvvizsgálatot végzünk és akiknek különböző szakértői szolgáltatásokat nyújtunk. Ezen értékeink a következők:

 • Values

  Integrity/
  Tisztesség

  Azt tesszük, ami helyes.
 • Values

  Excellence/
  Kiválóság

  Örökké tanulunk és fejlődünk.
 • Values

  Courage/
  Bátorság

  Bátran és elhivatottan gondolkodunk és cselekszünk.
 • Values

  Together/
  Együtt

  Tiszteljük egymást, és hiszünk sokszínűségünk erejében.
 • Values

  For Better/
  Jobbért

  Azt tesszük, ami számít.

Találd meg a hozzád legjobban illő üzletágat!

Válaszd ki azt az 5 tulajdonságot, ami a legjobban illik rád és tudd meg, hogy a KPMG melyik területe lenne az ideális választás számodra!